ipi
SLO / EN / PYCTlorisi apartmajev

PritliČje

APP1 - prodano
APP2 - prodano
APP3 - prodano
APP4 - prodano

1 nadstropje

APP5 - prodano
APP6- prodano
APP7- prodano
APP8 - prodano

2 nadstropje

APP9- prodano
APP10- prodano
APP11
APP12- prodano

Kleti
Parkirišča
Pritličje
1 nadstropje
2 nadstropje - mansarda

Opis

Arhitekturna zasnova apartmajske hiše se spogleduje s tradicionalnim oblikovanjem, značilnim za alpsko arhitekturo. Velik del fasade je lesen, moderno oblikovani leseni elementi pa bogatijo tudi notranjost hiše. Apartmajsko hišo smo gradili z željo, da bi se njeni prebivalci dobro počutili v vsakem kotičku. Izbrali smo kvalitetne materiale, poiskali moderne oblikovne rešitve in jih povezali v celoto, ki bo všeč tudi najbolj zahtevnim užitkarjem. Ti bodo še posebej veseli prostora za druženje, razvajanje in rekreacijo s savno v kleti.
 

Apartmajska hiša ima štiri etaže: pritličje, nadstropje, mansardo in klet. V bivalnem delu je dvanajst trisobnih apartmajev, v vsaki etaži po štirje. Kvadrature apartmajev so različne, in sicer znašajo od 60 m2 do 70 m2. Vsi apartmaji so trisobni z dvema spalnicama. Vsakemu apartmaju, z izjemo dveh, pripada terasa oziroma en ali dva balkona s površino od 13 m2 do 24 m2. Vsakemu apartmaju pripada zunanje parkirno mesto in lastna kletna shramba s površino od 9 m2 do 14 m2. V kletni etaži sta še skupna kolesarnica velikosti 32 m2 in 60 m2 velik wellness prostor z vgrajeno savno in prostorom za sproščanje.Oprema

Vsi apartmaji imajo poleg kopalnice opremljeno tudi kuhinjo, kar je vključeno v ceno. Investitor lahko na željo kupca in ob doplačilu opremi celoten apartma.


© IPI INVESTICIJE d.o.o., / photo Matej Vranič, Ales Fevžer, Oskar Virag, Matjaž Jančič, Aleš Beno, David Lotrič