ipi
SLO / EN / PYC

HIŠA SONCA, KRANJSKA GORA, 12 APARTMAJEV NAPRODAJ. LJUBLJANA 50 MINUT, BLED 20 MINUT, ITALIJA /AVS TRIJA 10 MINUTKranjska Gora

Kranjska Gora je priljubljeno zimsko in poletno turistično središče. Leži na začetku Triglavskega narodnega parka, kjer kraljujejo zasneženi vrhovi Julijskih Alp. Urejena smučišča in vijugaste proge za smučarski tek razveseljujejo športa željne pozimi, poleti pa vabijo kolesarje in pohodnike tihe gorske doline, potoki in zelene reke. Kranjska Gora in njeni okoliški kraji navdušijo vse, ki želijo uživati v čudoviti naravi, pa tudi tiste užitkarje, ki se želijo zabavati in sprostiti v nepozabnih športnih dogodivščinah.

Več o Kranjski Gori.

Lokacija

Apartmajska hiša se nahaja na izredno sončni lokaciji na vhodu v Kranjsko Goro s pogledom na smučarske proge. Center Kranjske Gore s starim jedrom in smučišči je oddaljen manj kot kilometer. Kranjska Gora in okoliški turistični kraji ponujajo bogato turistično, športno in kulturno ponudbo.

Bližnji turistični kraji in letališča


Turistični kraji v bližini: Bled 20 min, Ljubljana 1 h, slovensko, hrvaško in italijansko morje 2 h, Italija in Avstrija 10 min, Planica, Rateče, Mojstrana, Gozd Martuljek 5 min. 

Bližnja letališča:
Ljubljana 30 min,
Celovec 30 min,
Trst 90 min.


center Kranjske Gore: 500 m
kolesarska steza: 100 m
proga za tek na smučeh: 100 m
smučišče: 500m
reka: 100m
zeleni travniki vse naokrog


Zemljevid.
© IPI INVESTICIJE d.o.o., / photo Matej Vranič, Ales Fevžer, Oskar Virag, Matjaž Jančič, Aleš Beno, David Lotrič